Hotelkamer – All Seasons Bonaire

Modern & stijlvol ingericht

In de hotelkamer treft u, naast een goed bed, een kitchenette aan met senseo apparaat, koelkast en klein aanrecht. U kunt hier niet koken, maar u heeft wel de mogelijkheid om koffie of thee te zetten. Bestek, glazen en borden zijn aanwezig, zodat u eventueel uw eigen ontbijt kunt maken. In de kitchenette staat een kleine tafel met twee krukken.

In de moderne badkamer heeft u een badmeubel met spiegel, een douche met koud en warm water en een toilet.

Uw kamer beschikt over een kluisje, kledingkast, smart televisie en een eigen terras met twee stoelen.

Tarieven

Hotelkamer (maximaal 2 personen), per nacht vanaf $105,00

  • Prijzen zijn in USD en per accommodatie.  Kinderen van 16 jaar en jonger mogen niet zelfstandig in een appartement verblijven.
  • Om de reservering vast te leggen vragen wij een aanbetaling van 20% van het totaalbedrag, welke na 2 dagen in rekening word gebracht.
    U dient het resterende bedrag uiterlijk 4 weken voor aankomst te voldoen.
  • In geval van annulering binnen 4 weken voor aankomst bent u het gehele bedrag van uw reservering verschuldigd, en bij annulering voor 4 weken voor aankomst alleen de aanbetaling. Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten.
  • Check in vanaf 15.00 uur – Check out tot 11.00 uur. Wilt u een late check out, dat kan bij voldoende beschikbaarheid tot 20.00 uur. Voor deze service vragen wij $25,00 per accommodatie.
Belangrijke informatie
  • In alle accommodaties beschikt u in het slaapvertrek over een airco en in alle woonkamers en slaapvertrekken is een ventilator aanwezig. Ook heeft u op het gehele resort de beschikking over gratis wifi.
  • Op Bonaire leeft u voornamelijk buiten en daar is roken geen enkel probleem. Op uw kamer en in de centrale ruimtes van ons resort is het niet toegestaan te roken.
  • Elektriciteit en water is op Bonaire ongeveer vier keer duurder dan in Nederland. Wij verzoeken u dan ook verstandig om te gaan met elektra en water. Geen apparaten onnodig aan laten staan en uw airco uit te zetten indien u niet op uw kamer bent