Familiekamer – All Seasons Bonaire

Combineer een appartement met een hotelkamer door middel van een tussendeur.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om een appartement en hotelkamer te combineren door middel van een tussendeur.

Hier kunt u met uw kinderen, vrienden of familie genieten van een combinatieruimte die in de woonkamer met elkaar is verbonden. Door deze combinatie ontstaat er een 2 slaapkamer appartement voor 4 personen.

Tarieven

Familiekamer (maximaal 4 personen), per nacht vanaf $220,00

  • Prijzen zijn in USD en per accommodatie.  Kinderen van 16 jaar en jonger mogen niet zelfstandig in een appartement verblijven.
  • Om de reservering vast te leggen vragen wij een aanbetaling van 20% van het totaalbedrag, welke na 2 dagen in rekening word gebracht.
    U dient het resterende bedrag uiterlijk 4 weken voor aankomst te voldoen.
  • In geval van annulering binnen 4 weken voor aankomst bent u het gehele bedrag van uw reservering verschuldigd, en bij annulering voor 4 weken voor aankomst alleen de aanbetaling. Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten.
  • Check in vanaf 15.00 uur – Check out tot 11.00 uur. Wilt u een late check out, dat kan bij voldoende beschikbaarheid tot 20.00 uur. Voor deze service vragen wij $25,00 per accommodatie.
Belangrijke informatie

  • In alle accommodaties beschikt u in het slaapvertrek over een airco en in alle woonkamers en slaapvertrekken is een ventilator aanwezig. Ook heeft u op het gehele resort de beschikking over gratis wifi.
  • Op Bonaire leeft u voornamelijk buiten en daar is roken geen enkel probleem. Op uw kamer en in de centrale ruimtes van ons resort is het niet toegestaan te roken.
  • Elektriciteit en water is op Bonaire ongeveer vier keer duurder dan in Nederland. Wij verzoeken u dan ook verstandig om te gaan met elektra en water. Geen apparaten onnodig aan laten staan en uw airco uit te zetten indien u niet op uw kamer bent