Neem contact met ons op

+599 770 6430

info@allseasonsbonaire.com

Contactformulier

Heeft u vragen? Laat het ons weten. Wij adviseren u graag. Op Bonaire is het in de zomertijd 6 uur vroeger dan in Nederland en in de wintertijd 5 uur. U kunt ons bereiken op bovenstaande nummer. U kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

Meer over uw gastvrouw /-heer, Sabine & Martijn

Welkom op Bonaire,
Bon Bini na Boneiru,

 

Wij zijn Sabine en Martijn en willen jullie welkom heten in ons resort.

Wij hebben elkaar in 2012 leren kennen. Fervent wereldreizigers dat we beiden al waren, hebben we veel van de wereld mogen ontdekken. Bonaire mocht natuurlijk niet ontbreken, aangezien wij allebei fanatieke duikers zijn.

Sabine was jaren zelfstandig ondernemer, terwijl Martijn ruim 25 jaar militair is geweest.

Nadat wij in 2012 voor het eerst op Bonaire neerstreken om de geweldige onderwaterwereld te ontdekken, waren wij op slag verliefd op het eiland, de inwoners, de cultuur en het Caribische gevoel

Na vele malen Bonaire bezocht te hebben, gingen we nadenken of we niet naar Bonaire wilden verhuizen.

Ondanks deze gedachten, kochten wij een mooie Brabantse langgevelboerderij uit 1938 en verbouwde deze tot een luxe B&B . Hier verwenden wij onze gasten met Brabantse gastvrijheid en lieten we ze Bourgondisch genieten, zoals wij zelf ook levensgenieters zijn.

Bonaire bleef in ons hoofd zitten. Uiteindelijk namen we de beslissing om naar Bonaire te gaan verhuizen vanuit ons motto; “je krijgt spijt van de dingen die je niet doet.”

In 2021 hebben we Nederland vaarwel gezegd, het huis verkocht en afgereisd naar onze nieuwe droom.

Dat wij zo snel tegen een prachtig resort aanliepen wat te koop stond, hadden wij nooit verwacht. Samen met de vorige eigenaren zijn wij om de tafel gaan zitten en daarna ging het snel.

Vanaf augustus 2022 mogen wij ons de trotse eigenaars noemen van All Seasons Apartments. Wij willen jullie hier een onvergetelijke vakantie geven, boordevol fantastische herinneringen en kennis laten maken met het eiland dat ons hart gestolen heeft. We hopen dan ook dat Bonaire en All Seasons Apartments een onuitwisbare indruk op jullie zal maken en wij jullie nog vaker mogen verwelkomen in ons resort op het mooie Bonaire.

 

Tot ziens op Bonaire

Te awaro na Boneiru